Top

Werpkist breed 75 cm voorzijde volledig open te klappen

  • Werpkist breed 75 cm voorzijde volledig open te klappen
  • Werpkist breed 75 cm voorzijde volledig open te klappen
  • Werpkist breed 75 cm voorzijde volledig open te klappen
  • Werpkist breed 75 cm voorzijde volledig open te klappen
  • Werpkist breed 75 cm voorzijde volledig open te klappen
  • Werpkist breed 75 cm voorzijde volledig open te klappen
  • Werpkist breed 75 cm voorzijde volledig open te klappen
170,00

De foto's zijn van een werpkist van 75 cm. breed. 

Materiaal
  • Multiplex, plexiglas en magneet sluiting, stiftscharnieren.
  • De bovenzijde en voorzijde kunnen opgevouwen worden, maar ook volledig verwijderd worden.
  • De stift kan verwijderd worden uit het scharnier waardoor je de klep van de voorzijde en beide kleppen aan de bovenzijde kunt verwijderen.


Tip
Gebruik geen warmtelamp maar een elektrisch kussentje. Een voorbeeld Inventum HKN18 Elektrisch kussen. Er zijn verschillende afwerkingen. Dus kijk even rond bij Inventum op de website welke je het beste vindt en klik op Dealers om te vergelijken welke het goedkoopste is. Onze werpkisten zijn berekend op deze maat van elektrische kussentjes en de lengte van het kussen is onze diepte van de werpkist en past er perfect in. De moederpoes kan er nog makkelijk naast liggen als ze het te warm vindt. Een dergelijk kussentje gebruik je alleen in de eerste paar na de geboorte. Het beste is een ruimte te zoeken waar de werpkist kan staan met een aangename kamertemperatuur en zo min mogelijke circulerende lucht. 
 Voor de bevalling
Plaats de werpkist in de kamer zodat de moederpoes de werpkist aan de werpkist kan wennen, misschien gaat ze al in de box slapen.

Tijdens de bevalling
Plaats de kittenbox op de eettafel. Zet de moederpoes in de werpkist en pak voor jezelf een eetkamerstoel en blijf tijdens de bevalling bij de moederpoes. Vouw de deksel en de voorkant dubbel/open. De moederpoes blijft in de werpkist liggen en je kunt haar goed helpen met de bevalling en gerust stellen.

Na de bevalling
Plaats de werpkist op een heel rustige plek ergens in huis waar jij zelf denkt dat de moederpoes niet gestort wordt en dus niet gaat slepen met de kittens. Wil ze toch gaan slepen, hang dan voor het moederpoesluikje een klein handdoekje zodat het aangenaam donker is in de werpkist. De handdoek kun je vastklemmen met behulp van de deksel.

De eerste 2/3 weken
De kittens groeien langzaam op in de werpkist en moederpoes blijft bijna de hele dag bij de kittens liggen. 

Week 3 en 4
De kittens beginnen te lopen en worden nieuwsgierig en willen langzaam uit de werpkist. De grote moederpoes / ronde opening is interessant en de kittens zullen regelmatig hun hoofdje naar buiten steken. Soms kunnen de kittens dan naar buiten klimmen maar kunnen dan niet meer terug klimmen en weten ook nog niet hoe ze de weg terug moeten vinden. De moederpoesopening kun je nu afsluiten als je dit wilt. Dit kan met een transparant half plexiglas luikje wat je aan de binnenzijde voor de moederpoes opening kan schuiven. De moederpoes kan nog steeds naar binnen en buiten. Daarnaast  kun je het kleine kittenluikje openen en de kittens kunnen via de ronde openingen zelf naar buiten en binnen lopen. Houdt zelf in de gaten of de kittens al door hebben dat ze ook terug kunnen in de werpkist. Lukt dit nog niet dan is het nog net iets te vroeg om de wereld buiten de werpkist te bekijken.Week 4 en 6
De kittens spelen buiten de kittenbox en slapen binnen in de werpkist.

       

Vanaf week 6

De kittens spelen buiten de werpkist en je hebt waarschijnlijk een kleedje buiten de werpkist gelegd, hierdoor slapen ze ook buiten de werpkist. De werpkist kan nu omgetoverd worden tot voederbox of kittenkattenbak. In de werpkist kun je het voer en water voor de kittens plaatsen maar je kunt er ook een kattenbak in plaatsen. Het moederpoesluikje kun je nu afsluiten als je dit wilt. Dit kan met een transparante plexiglas luikje wat je aan de binnenzijde voor de moederpoes opening kan schuiven aan de bovenkant. Er kan dan geen hond of moederpoes meer bij het kittenvoer of de kittenkattenbak komen.


Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over